Afsluiting schooljaar 2016-2017

De lessen zijn voorbij, de toetsweek is afgesloten en de docenten zijn klaar met vergaderen. Het is tijd voor een heerlijke, lange zomervakantie!!

Veel klassen hebben een laatste uitje met de mentor. Hieronder een selectie! Veel plezier en tot 5 september!

 

H3a zat woensdagmiddag 19 juli  te chillen op het strand en ging uit eten bij De Deining. Buienradar bracht verwarring met voorspelde regen en onweer, maar het was prima weer om een duik te nemen in zee.

 

B8: onder begelding van Marieke de Vree vierde B8 in de ijssalon Marx O'Larry's de afsluiting van het project 'Red De Bij'.

H2B: lasergamen in Beverwijk. Voor mentor Silvia Winder wel even wennen om met zo'n enorm geweer op haar leerlingen te moeten schieten. Na het gamen gezellig nog een patatje, een snack en limonade. De terugweg viel nog niet mee: Beverwijk - Heiloo is best een eind fietsen met zij/tegenwind.....

Mentorklas havo-4 van Dayenne Doodeman: deze klas heeft keihard bewezen dat je best én sushi, én soep, én noodles, én frieten, én frikadellen, én fruit, én chocolademelk, én (veel) ijsjes tegelijk kunt nuttigen zonder echt ziek te worden! All you can eat bij het Wokrestaurant in Heemskerk: Supergezellig!

V2B: als haringen in een ton zaten 30 leerlingen in pizzeria de Pyramide in Uitgeest!

M3B: de mentorklas van Walter van Schagen heeft donderdag 13 juli gebowld. De foto van Amsterdam Dungeon op 18 maart was echter veel leuker voor deze pagina!