BTS

De vijfde editie van de BONHOEFFER TALENTEN SHOW, kortweg BTS, was donderdagavond  9 maart een daverend succes!. Het gehalte aan zang- en danstalent was heel hoog. Toen Timothy Ithurbure een rubik's kubus BLIND probeerde op te lossen liep de spanning in de zaal op. Een klus die hij in 16 seconden kan doen maar die gisteravond net niet helemaal lukte. Desalniettemin bleef hij rustig en zorgde hij voor een adembenemend schouwspel.

De organisatie in de personen van Frank van Lunteren, Dave van Dansik, Leo van der Sande en Danilo Del Tin selecteerden de volgende leerlingen en docenten: Lonneke Wevers, Eline Mensink, Gitta Beentjes, Kim Boonstra, Cas van de Langeberg, Linda Meijer, Dana Half, Quinesha van Burgh, Timothy Ithurbure, Sara van Nieuwendijk, Savine Wolrabe, Esmee Greveling, Rurino Doi, Ella Mae Duin, Molly Mancini, Anna Kat, Linette Nobel Ines Trujillo, Anna Nijmeier, Daniël Trujillo, Mijke Min, Martijn Vorstman, Piet van der Steen en Marijke Lute.

Tanja Witteveen, Indira Deelstra deelden de vrolijke en innemende presentatie van de avond. Al met al een top-avond!

  

De avond is door de filmploeg (onder leiding van Otto van Limburg Stirum) opgenomen. Binnenkort te zien op de BTV-pagina,

Hieronder een indruk van voorgaande jaren krijgen?

BTS 2015

BTS Optreden Hashem Hajyahya

BTS  Optreden EllaMay Duin en Daniel Mellema

of zoek natuurlijk op youtube naar Bonhoeffer Talenten Show.

Begeleidingsband: docent l.o. Danilo Del Tin (mondharmonica en slagwerk). wiskundedocent Frank van Lunteren (gitaar), TOA Dave van Dansik (drums)  en muziekdocent Leo van der Sande (toetsen).