We zijn begonnen!

Het nieuwe schooljaar  is in veel gevallen sportief van start gegaan. Gezien de foto's kan het niet anders dan dat 2017-2018  een geweldig jaar wordt!

Mavo-4 ging onder leiding van de mentoren Otto van Limburg Stirum, Heidi van Stigt en Rob Roos lasergamen. "Heel veel lol!"

De brugklas ging op 4 september traditiegetrouw naar Hargen aan Zee. Na een informatieve ochtend op school, gingen de nieuwbakken middelbare scholieren op onderzoek uit naar het leven in de zee.

Leerlingen van mavo-3 hadden een sportief programma in de Castricumse duinen en kookten hun potje op een eigen gemaakt vuur.

 

Leerlingen van vwo-4 klommen tegen muren en deden een wedstrijdje krattenstapel. Een staaltje durf, vertrouwen en concentratie!

 


Leerlingen van vwo-4 met ckv in het pakket bezochten de tentoonstellingen  'Humor...101 jaar lachen om kunst' in het Frans Hals Museum en De Hallen in Haarlem.
Uiteraard mét zichtbaar vermoeiende opdracht (zie foto).

Vwo-5 startte het schooljaar met surflessen aan het strand.

Op het Vitesseterrein bubbelvoetbalde vwo-3 het schooljaar in. Afgewisseld met touwtrekken, kubben en jeu de boulen. De bubbelballen moesten na afloop natuurlijk weer helemaal leeg retour.

 

Het voltallige personeel van het Bonhoeffercollege begon op 4 september het schooljaar met een duplogame; een wedstrijd in het bouwen van de hoogste toren met duplostenen. 's Middags was er een keuzeprogramma met o.a. een excursie door het Oer-IJ door gidsen van de stichting Oer-IJ Erwin Molenaar, Lia Vriend en oud-collega Kees Olsthoorn.

Winnend team Duplogame!