Eigentijds Eigenwijs

Ons nieuwe thema ‘Eigentijds eigenwijs' is waar het Bonhoeffercollege voor staat: een eigentijdse school die op eigen wijze invulling geeft aan onderwijs met kwaliteit. Op onze school is veel te beleven voor leerlingen en er wordt gestimuleerd tot leren in een plezierige sfeer en in een veilige omgeving. Het Bonhoeffercollege wil een school zijn waar u ook als ouder of verzorger gemakkelijk en graag binnenstapt.
Ons moderne en goed uitgeruste schoolgebouw biedt leerlingen een veelheid aan mogelijkheden voor studie en recreatie. Uw kind komt in het eerste (brug)jaar in de kleinschalige omgeving van de brugklas. Dat is veilig, rustig en beschermd. Zo kan uw kind wennen aan de middelbare school. Vanaf de brugklas begeleiden wij uw kind bij de groei naar zelfstandigheid. Ons uitgangspunt daarbij is dat verantwoordelijkheid nemen voor jezelf pas echt goed gaat als je ook solidair bent met de ander. Daarom is er in ons onderwijs ruimte voor levensbeschouwing en oefenen in maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Iedereen op het Bonhoeffercollege zet zich elke dag weer in voor goed onderwijs. De resultaten van onze inspanningen ziet u terug in de beoordeling door de inspectie, op de kwaliteitskaart en in ander kwaliteitsonderzoek. Op onze systematische begeleiding kan elke leerling altijd terugvallen. Dat draagt mede bij aan onze resultaten.
Scholen op de kaart