Studiekop

Vanaf januari 2013 is door enkele bevlogen oud-docenten van het Bonhoeffercollege een huiswerkklas gestart. Omdat ze werken voor een vrijwilligersvergoeding kunnen we de kosten laag houden. De leerlingen zijn, net als hun ouders en begeleiders, enthousiast. De leerlingen hebben aangegeven dat zij behoefte hebben aan ondersteuning gericht op studievaardigheden en een studieruimte waar stil en geconcentreerd gewerkt kan worden. De huiswerkklas is een op zich opzichzelfstaande organisatie die werkt binnen de muren van de school. Leerlingen die behoefte hebben aan ondersteuning, bieden wij de mogelijkheid gebruik te maken van de Bonhoeffer Studiekop.

Hoe werkt de Bonhoeffer Studiekop?

Op maandag t/m donderdag kunnen de leerlingen vanaf 14.30 tot 17.30 uur terecht; op maandag in kopruimte B en lokaal B115. Op dinsdag en woensdag alleen in kopruimte B en op donderdag in lokaal B114. Tenzij anders aangegeven op het roosterbord.

De leerlingen kunnen minimaal 2 en maximaal 4 dagen, na hun reguliere lesdag gebruik maken van de Studiekop. Het is de bedoeling dat leerlingen van klas 3 t/m 6 minstens 2 lesuren blijven.

Onder het genot van een kopje thee en een koekje kunnen zij rustig op school hun huiswerk maken en op afspraak hulp krijgen bij planning & organisatie.

Graag boeken mee om vooruit te werken voor volgende dagen en komende toetsen!

Daarnaast kunnen zij op maandagmiddag vanaf 14.30 uur hulp krijgen bij scheikunde, op dinsdag bij Duits, op woensdagmiddag bij wiskunde en op donderdagmiddag bij Nederlands en economie.

Aanmeldingsformulier brugklas periode 2

Aanmeldingsformulier klas 2-6 periode 2

SLUITINGSDATUM van de aanmelding is vrijdag 19 november.

Met vriendelijke groet,

H. Klinkert-Koopmans
informatie & coördinatie
e-mail: