Hearts and Diamonds

De band is begonnen met de dinsdagmiddagrepetities van Hearts and Diamonds. Rechts vooraan dirigent Klaas Sabel. Tweede van links helamaal achteraan zangcoach Mieke Kenter! DIt jaar is docent levo Jules de Kruijver de basgitarist! Hij staat links achter Klaas Sabel.

Het script

Het script voor de theatervoorstelling 2018, Hearts and Diamonds, is klaar. Woensdag 30 augustus kwam het scriptschrijversteam bij elkaar om de teksten te bespreken die in de zomervakantie zijn geschreven. Zowel regisseur Ellen Philips als dirigent Klaas Sabel en productieleider Kris Aardenburg waren heel enthousiast en lovend over de bijdragen.

Hearts and Diamonds gaat over student TU Delft Ben van Kampen (Willem van Amsterdam) die door zijn docent statistiek (Dave van Dansik) betrokken raakt bij een groep medestudenten die ieder weekend naar Londen afreist om casino's te bezoeken. Daar spelen ze blackjack. Door middel van een ingewikkeld systeem van seinen en tellen winnen ze tonnen. De verleidingen worden steeds groter net als de hang naar de kick en de wil om te winnen. Dat alles zorgt voor heftige emoties binnen het team en uiteindelijk eist het buitensporige leven ook zijn tol buiten de groep; Ben's vriendschappen komen op het spel te staan en ook andere relaties liggen onder vuur. Maar de keuze om terug te gaan naar het alledaagse leven wordt steeds moeilijker.

Donderdag 7 september beginnen de repetities. De voorstellingen zijn 13 tot en met 16 maart 2018. Komt dat zien!

 

De schrijvers van linksonder met de klok mee: Klaas Sabel, Danique Oppedijk, Birte Tolsma, Danique Scheerman, Susan van Amsterdam, MeikeMooij, Marte Bouma, Jozefien Visser, Willem van Amsterdam, Jurian Webbe, Demi Scheerman, Ellen Philips, Kris Aardenburg en Peter-Paul Rauwerda. Foto is genomen door Marijke Lute. Cato Kraakman en Charlie Seignette ontbreken op de foto.