Theatersport

Aan de toekomstige brugklasleerlingen

Lijkt acteren je leuk? Hou je van afwisseling, humor en typetjes?Hou je ervan om samen te werken of zou je dat juist beter willen leren?Hou je ervan jezelf en anderen te verrassen?Heb je lef of zou je dat juist meer kunnen gebruiken? Heb je veel of juist weinig fantasie?

Dan is theatersport iets voor jou!
Theatersport is de bekendste vorm van improvisatietheater. Theatersport is een dynamische vorm van improvisatietheater waarbij twee teams elkaar uitdagen tot het spelen van allerlei geïmproviseerde scènes. Theatersport is inspirerend, leerzaam én ontzettend leuk om te doen! 


Na het succes van vorig schooljaar organiseert het Bonhoeffercollege ook komend schooljaar weer een cursus theatersport, speciaal voor brugklasleerlingen. Tijdens deze cursus leer je op speelse en enthousiaste wijze de kneepjes van het improvisatietheatervak en leer je optimaal met elkaar samen te werken. We werken tijdens de lessen aan o.a. accepteren, samenwerken, fantasie en verhaalopbouw, typetjes en mimen. Een groot aantal spelvormen uit de theatersport komt tijdens de cursus aan bod.

Praktische informatie

7 lessen van 2,5 uur op vrijdagmiddag

vrijdag 22 en 29 september

vrijdag 6, 13 en 20 oktober

vrijdag 3 en 10 november

de lessen vinden plaats op school

kosten: € 35,00 per persoon contant te voldoen bij aanvang van de eerste les

Je committeert je voor de hele cursus. Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats als je gedurende de cursus besluit te stoppen.

Afsluitende theatersportvoorstelling voor familie en vrienden

donderdagavond 16 november 19.30 uur
toegang: € 2,00 per persoon
locatie: lokaal kopB van Bonhoeffercollege

Meld je NU aan door een mail te sturen naar .

Voor meer info, ga naar www.theaterbonhoeffer.nl

Met vriendelijke groeten namens Theater Bonhoeffer,

E. Philips