Beroepenmarkt

Een goede voorbereiding op de studiekeuze is van groot belang, een verkeerde beslissing kan vervelende consequenties hebben. Daarom organiseren de decanen van het Bonhoeffercollege in samenwerking met hun collega’s van het Jac. P. Thijssecollege op dinsdag 31 oktober de jaarlijkse beroepenmarkt, dit jaar alweer voor de 42e keer. Meer dan 100 medewerkers van buiten vertegenwoordigen dan een breed scala aan opleidingen waardoor deze markt een van de grootste van Noord-Holland is. Programmaboekje

De klassikale voorlichting wordt gegeven in drie rondes (aanvang 19.30 uur / 20.10 uur / 20.50 uur ). Dit jaar worden opnieuw de  kopruimtes van de lesvleugels gebruikt. Enkele opleidingen die veel bezoekers trekken zullen daar onderdak vinden. Daarnaast is de aula voor een aantal opleidingen ingericht als markt waar men doorlopend terecht kan voor informatie.
Hoewel de beroepenmarkt voor ouders/verzorgers en leerlingen van het Bonhoeffercollege en het J.P.Thijssecollege wordt georganiseerd, zijn ook leerlingen van andere scholen in het voortgezet onderwijs in Castricum en omliggende plaatsen van harte welkom.

De beroepenmarkt vindt plaats op het Bonhoeffercollege, Pieter Kiefstraat 20 te Castricum.

Het gebouw is voor belangstellenden vanaf 19.15 uur geopend. Houdt u, gezien het grote aantal verwachte bezoekers, rekening met beperkte parkeergelegenheid.