Coronamaatregelen

Hier vind je informatie over hoe wij onderwijs-op-afstand organiseren in verband met corona.

Informatie via e-mail

Sinds woensdag 18 maart werken wij met onderwijs-op-afstand conform de richtlijnen van de overheid in verband met Corona. Informatie over praktische zaken delen we met leerlingen en hun ouders via e-mail. Dit omdat de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Als u als ouder geen mails van ons ontvangt, neemt u dan telefonisch contact met ons op of via info@bonhoeffer.nl

2 juni

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de VO-scholen per 2 juni, met in achtneming van de 1,5 meter afstand, worden heropend. Op dit moment wordt er dan ook druk gewerkt om dat, binnen de richtlijnen die zijn opgesteld voor de scholen, te regelen. Ouders en leerlingen worden via e-mail geïnformeerd.

We hanteren het volgende protocol: Protocol hygiëne en veiligheid Bonhoeffercollege

Wij zouden ook graag de nieuwe brugklasleerlingen voor de zomervakantie kennis willen laten maken met hun klas en mentor. Op dit moment wordt er aan gewerkt om daar een oplossing voor te verzinnen. Ook deze kinderen en hun ouders zullen we informeren, zodra er iets bekend is.

Praktische zaken

Openingstijden receptie

Tot 2 juni is de receptie alleen op werkdagen ‘s ochtends geopend tussen 9.00 en 12.00 uur. Vanaf 2 juni zal de receptie weer de normale tijden hanteren. We zijn dan bereikbaar tussen 9.30 en 16.00 uur. Het telefoonnummer is 0251-659119.

Absenties

Ouders kunnen absenties van hun kind telefonisch doorgeven aan de receptie. De gele absentieformulieren zijn niet nodig. Ook tandartsbezoeken e.d. kunnen doorgegeven worden via de receptie.

E-mail aan ouders/verzorgers en leerlingen

Hieronder staan de meest recente algemene e-mails gericht aan ouders/verzorgers en leerlingen betreffende de coronamaatregelen: