Coronamaatregelen

Hier vind je informatie over hoe wij onderwijs-op-afstand organiseren in verband met corona.

Informatie via e-mail

Sinds woensdag 18 maart werken wij met onderwijs-op-afstand conform de richtlijnen van de overheid in verband met Corona. Informatie over praktische zaken delen we met leerlingen en hun ouders via e-mail. Dit omdat de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Als u als ouder geen mails van ons ontvangt, neemt u dan telefonisch contact met ons op of via info@bonhoeffer.nl

heropening na de zomervakantie

Sinds 2 juni is de school weer gedeeltelijk geopend voor de leerlingen. Zij hebben een aangepast rooster tot de zomervakantie.

We hanteren het volgende protocol: Protocol hygiëne en veiligheid Bonhoeffercollege

Na de zomervakantie is het de planning om weer volledig open te gaan voor leerlingen. In de brief die is gemaild naar ouders en leerlingen kun je meer informatie vinden.

Praktische zaken

Openingstijden receptie

Sinds 2 juni hanteert de receptie weer de normale openingstijden. We zijn bereikbaar tussen 8.30 en 16.00 uur. Het telefoonnummer is 0251-659119.

Absenties

Ouders kunnen absenties van hun kind telefonisch doorgeven aan de receptie. De gele absentieformulieren zijn niet nodig. Ook tandartsbezoeken e.d. kunnen doorgegeven worden via de receptie.

E-mail aan ouders/verzorgers en leerlingen

Hieronder staan de meest recente algemene e-mails gericht aan ouders/verzorgers en leerlingen betreffende de coronamaatregelen: