Dat het Bonhoeffercollege veel talent in huis heeft, werd donderdagavond 8 februari weer eens duidelijk. De Bonhoeffer Talenten Show wordt jaarlijks georganiseerd door muziekdieren Danilo del Tin, Frank van Lunteren, Dave van Dansik en Leo van der Sande die samen ook een gelegenheidsband vormen met oud-leerling en bassist David Kolder. Deze avond ondergingen ze voor het laatste nummer een metamorfose door met pruiken en hippie-outfit op het podium te verschijnen. De nummers van Santana waren van de echte versie niet te onderscheiden en drummer Dave ging compleet uit zijn dak met een wilde bos lange haren.
Ze sloten daarmee een avond vol mooie en soms ook ontroerende en heel diverse muziek af. De leerlingen hebben het beste van zichzelf laten zien en het massaal toegestroomd publiek laten genieten van prachtige nummers.

De avond is vastgelegd door een camerateam van leerlingen onder leiding van docent maatschappijwetenschappen Otto van Limburg Stirum. Op de foto zie je hoe de cameraman Femke Ooijevaar uit havo-4 in het vizier heeft. Zij speelde een prachtige solo op haar harp.