Skip to main content

In periode 1 op de donderdagochtenden, tijdens het 1ste en 2de uur, starten voor leerjaar 2 en 3 de Plustijd activiteiten.

Leerlingen hebben een keuze gemaakt uit de Plustijd module keuzegids (kijk hier) . Hierin staan alle modules die worden aangeboden kort omschreven en stuk voor stuk hebben ze een eigen karakter.

We hopen dat er voor elke leerling er wat te halen is. Het is naar mijn idee een zeer gevarieerd aanbod van interessante, creatieve, leerzame, sportieve, technische modules.

Hierbij wens ik iedereen heel veel plezier tijdens het volgen van plustijd. Als je een leuke ervaring hebt tijdens het volgen van je plustijd-module kun je dit met mij delen. Graag wil ik Plustijd verhalen opschrijven en op onze website publiceren zodat andere leerlingen en geïnteresseerde kunnen lezen en zien wat er zo al te doen is in Plustijd.

Na het goed afronden van je module, aan het einde van periode 1, krijg je hiervoor een plustijdcertificaat. Dit certificaat is jouw bewijs dat je de module met goed gevolg hebt gevolgd en je kunt dit document inscannen (foto maken) en plaatsen in je eigen Plusdocument. Je krijgt binnenkort meer informatie over het maken van je eigen Plusdocument in OneNote.

Mocht je vragen, opmerkingen of ideeën hebben aangaande plustijd kun je altijd terecht bij de servicedesk in kamer 009 die open is op alle donderdagen het 1ste en 2de uur.

Ben Smits