Hé hallo bijna brugklasser

Nog even en dan maak je de overstap van groep 8 naar het voortgezet onderwijs. Dat is natuurlijk spannend, want een nieuwe school betekent nieuwe klasgenoten, nieuwe leraren en een nieuwe omgeving. Het is daarom belangrijk dat je een school kiest waar jij je echt thuis voelt.

Een kijkje in de school

Bekijk hieronder het superleuke filmpje gemaakt door onze brug+klasleerlingen

Een ding staat vast: als je voor
het Bonhoeffercollege
kiest, kies je meer!

Of je nu een mavo-leerling bent, een havist, een vwo-er of gymnasiast, op het Bonhoeffer is van alles mogelijk. En op elk niveau bieden we ruimte voor talent. Want tijdens en na schooltijd kun je meedoen aan verschillende extra activiteiten. Zo leer je niet alleen voor een diploma, maar werken wij eraan dat alles wat je bij ons kunt leren goed past bij jou en je toekomst. Om goed aan te sluiten op die toekomst werk je op het Bonhoeffer niet alleen met lesboeken, maar ook met een iPad. Zo ben je straks goed voorbereid op de wereld van morgen!

Wat maakt onze school zo leuk?

Je voelt je heel snel één met elkaar.

Je kunt als je wilt veel extra dingen doen.

Je weet heel snel hoe de school werkt.

Wat vinden de brugklassers?

Wie kan je nu beter vertellen hoe onze school echt is? Dat zijn natuurlijk de brugklassers, de groep 8-ers van vorig jaar. Zij hebben daarom een speciale glossy gemaakt met alle ins & outs. Benieuwd naar hun ervaringen?

Lees de glossy

Jezelf zijn en het beste uit jezelf halen. Dat vinden wij belangrijk! Op het Bonhoeffercollege staan jij en jouw talenten voorop! Wat wil je nog meer? Dus wie weet…misschien zien we je binnenkort, als nieuwe brugpieper, op het Bonhoeffer!

Virtuele tour door het Bonhoeffer

Benieuwd hoe onze school er van binnen uitziet? Bekijk het 360-graden filmpje over onze school,
gemaakt door oud-leerling Doeta Aartsma. Gebruik je muis om rond te kijken!

Wat vinden onze brugklasleerlingen?

Benieuwd hoe de brugklasleerlingen over onze school denken?

Bekijk het filmpje, gemaakt door oud-leerling Britt Bennink.

Franse les
maar dan anders!

Klas B11 (gymnasium) heeft er bijna een jaar Franse les opzitten. De leerlingen hebben met hun docent mw. Dayenne Doodeman een leuke lipdub gemaakt op “On écrit die les murs” van Kids United for Unicef.