Skip to main content

Ons schoolgebouw

Ons moderne, landelijk gelegen schoolgebouw heeft veel mogelijkheden voor studie en recreatie. De uitrusting is meer dan compleet: er is een mediatheek, de computers zijn up-to-date, er is een zeer snel wifi-netwerk en er zijn goed uitgeruste handvaardigheid-, muziek-, techniek- en practicumlokalen. Binnenkort wordt daar een Technasiumwerkplaats aan toegevoegd. Ook heeft de school drie moderne gymzalen.

De mediatheek

We hebben een mooie en drukbezochte mediatheek, met 30 plekken met computers en een aantal studiewerkplekken. Je vindt er een uitgebreide collectie leesboeken, informatieve boeken, tijdschriften en dvd’s. En voortdurend worden in overleg met docenten nieuwe materialen aangeschaft om de collectie actueel te houden. De materialen kun je lenen of zijn ter inzage. In de mediatheek is het ook mogelijk om te kopiëren en schoolwerk uit te printen.

Raadpleeg hier onze collectie. In de mediatheek werken Sandra, Karin en een flink aantal vrijwilligers. Ze helpen je graag met het zoeken naar een boek of informatie over een onderwerp. Je kunt ook altijd mailen naar media@bonhoeffer.nl. Dan krijg je zo spoedig mogelijk antwoord op je vragen. Dit mailadres kun je eveneens gebruiken voor het verlengen van je mediatheekmaterialen.

De mediatheek is elke dag geopend van 9.00 – 15.30 uur.

Bereikbaarheid

Fietsenstalling
Het Bonhoeffercollege beschikt over een fietsenstalling op het schoolplein. Voor iedereen is een plekje, dus plaats je fiets altijd in een rek.

Openbaar vervoer
Het Bonhoeffercollege ligt op enkele minuten loopafstand van NS trein- en busstation Castricum.

Met de auto
Achter de school (naast de spoorlijn) bevindt zich een zeer ruim parkeerterrein.