Open huis

Vorig schooljaar hebben we vanwege de coronamaatregelen onze open dag en informatieavond online moeten organiseren. We hopen dit schooljaar weer iedereen op school te kunnen ontvangen.

Open huis: verjaarsfeestje…

Zie je tijdens het open huis hoe een normale lesdag eruitziet? Nee, niet echt, maar je hebt wel de kans om overal eens een kijkje te nemen en veel vragen te stellen.

Op zaterdag 29 januari 2022 staat ons Open Huis gepland. Als het volgens de dan geldende coronamaatregelen mogelijk is, ontvangen we graag alle groep-8-leerlingen en hun ouders om sfeer te proeven in onze school en mini-lesjes te volgen. Onderaan deze pagina kunt u uw e-mailadres achterlaten. Wij houden u dan op de hoogte hoe wij dit jaar het Open Huis organiseren: live of online.

Vorig jaar konden we het Open Huis helaas niet live organiseren, maar we hebben ons best gedaan om toch een manier te vinden om je overal te kunnen laten kijken en om een indruk van onze school te krijgen. Met behulp van een online escaperoom kon je een virtuele speurtocht door de school doen. Daarnaast konden groep-8-leerlingen online lesjes volgen van diverse vakken. De vakdocenten hebben ook informatiefilmpjes over hun vak gemaakt. Zowel de escaperoom als de informatiefilmpjes zijn nog te bekijken en geven alvast een mooie indruk van het Bonhoeffercollege.

Informatieavond voor ouders

Op dinsdagavond 25 januari staat de informatieavond voor ouders van groep 8 gepland. Zodra bekend is hoe we de avond gaan organiseren en hoe je je op kunt geven, vermelden wij dit op deze website. Onderaan deze pagina kunt u uw e-mailadres achterlaten. Wij houden u dan op de hoogte hoe wij dit jaar de informatie-avond organiseren: live of online.

Inloopmiddagen en bezoek groep8

De basisscholen in de omgeving krijgen van ons een uitnodiging om langs te komen met groep 8 voor een rondleiding en een mini-les. De leerlingen kunnen zo een beetje zien hoe het er in onze school aan toe gaat tijdens een gewone lesdag.

Voor de leerlingen van wie de basisschool niet bij ons langs komt worden inloopmiddagen georganiseerd. Het programma van deze middag zal ook bestaan uit een rondleiding en een mini-lesje. In januari/februari zal hiervoor een aanmeldingsformulier op deze website geplaatst worden.

 

Aanmelden inloopmiddag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij hopen dat wij de groep 8 leerlingen en hun ouders in januari fysiek op school mogen ontvangen bij ons Open Huis of bij de informatieavond. Helaas bestaat er een grote kans dat we het op een andere manier moeten organiseren vanwege corona. Hieronder kunt u uw e-mailadres achterlaten, zodat wij u  op de hoogte kunnen houden van onze plannen voor het open huis en de informatieavond voor ouders. Uw gegevens worden nergens anders voor gebruikt en worden verwijderd na het Open Huis.

Open dag mailinglijst

  • Vul hier uw naam in
  • Voer hier het e-mailadres in waarop u informatie over de open dag of de informatieavond wil ontvangen.
    Vink aan waarover u graag op de hoogte gehouden wil worden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.