Open huis op zaterdag 3 februari

Veel groepen 8 bezoeken in januari of februari met hun juf of meester onze school voor een miniles en om een gewone lesdag te ervaren. Ouders kunnen de informatieavond op dinsdag 30 januari bezoeken (19.30-22.00 uur). Ouders en leerlingen zijn van harte welkom tijdens ons open huis op zaterdag 3 februari (10.00-13.00 uur).

Open huis: verjaarsfeestje…

Het jaarlijkse open huis beschouwen we zelf als een soort verjaardagsfeest. We halen letterlijk alles uit de kast en heten niet alleen jou maar ook je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom!

Ga kijken en luisteren bij een repetitie van de theatergroep of de schoolband, programmeer een echte lego-robot, leer Frans of doe een proefje bij scheikunde.

In dit boekje vind je het complete programma.

Rondleiding door brugklassers

Zie je tijdens het open huis hoe een normale lesdag eruitziet? Nee, niet echt, maar je hebt wel de kans om overal eens een kijkje te nemen en veel vragen te stellen. Je wordt rondgeleid door brugklasleerlingen. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat zij van de school vinden en hoe zij de overstap van de basisschool naar het Bonhoeffer ervaren hebben.

Bezoek met groep 8

Misschien bezoek je met groep 8 en je eigen meester of juf onze school in januari, februari of maart. Je krijgt dan een rondleiding op een gewone lesdag zodat je ziet hoe de school werkt. Ook volg je een miniles en kun je veel vragen stellen over hoe alles gaat.

Als jouw klas niet van plan is om onze school te bezoeken en jij wil dat wel graag, stuur dan een mailtje naar Gerda Gons:  g.gons@bonhoeffer.nl. Zet daarin je naam, je telefoonnummer, de naam van je basisschool en op welke inloopmiddag je onze school zou willen bezoeken: 7 of 14 februari 2018. Tijdens deze middag krijg je een ‘kijkje in onze keuken’ en leer je alles over een middelbare school en natuurlijk het Bonhoeffercollege. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen. Tot ziens!