Open huis

Ieder jaar organiseren wij een informatieavond voor ouders van groep-8-leerlingen en een open huis voor iedereen. Dit schooljaar staat de informatieavond voor ouders, onder voorbehoud, op 9 februari gepland en onze open dag, onder voorbehoud, op zaterdag 13 februari 2021. Vanwege de coronamaatregelen kan het zijn dat het op een andere manier georganiseerd zal worden.

Open huis: verjaarsfeestje…

Het jaarlijkse open huis beschouwen we zelf als een soort verjaardagsfeest. We halen letterlijk alles uit de kast en heten niet alleen jou, maar ook je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom!

Ga kijken en luisteren bij een repetitie van de theatergroep of de schoolband, programmeer een echte lego-robot, leer Frans of doe een proefje bij scheikunde. Bekijk het programma het afgelopen open huis.

Rondleiding door brugklassers

Zie je tijdens het open huis hoe een normale lesdag eruitziet? Nee, niet echt, maar je hebt wel de kans om overal eens een kijkje te nemen en veel vragen te stellen. Je wordt rondgeleid door brugklasleerlingen. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat zij van de school vinden en hoe zij de overstap van de basisschool naar het Bonhoeffer ervaren hebben.

Bezoek met groep 8

Misschien bezoek je met groep 8 en je eigen meester of juf onze school in januari, februari of maart. Je krijgt dan een rondleiding op een gewone lesdag zodat je ziet hoe de school werkt. Ook volg je een miniles en kun je veel vragen stellen over hoe alles gaat.

Als jouw klas niet van plan is om onze school te bezoeken en jij wil dat wel graag, dan kun je een afspraak maken om een inloopmiddag te bezoeken. Deze inloopmiddagen worden meestal georganiseerd in februari. In de maanden daarvoor zal hier op de website een formulier komen te staan waarmee je je kunt aanmelden.