Open huis

Op deze pagina vind je alle over ons Open Huis en andere momenten waarop je onze school kunt komen bekijken.

Rondleiding door onze school

Het was heel fijn dat we toch nog groep-8-leerlingen met hun ouders een rondleiding door onze school mochten geven afgelopen woensdag 2 maart. We hopen dat iedereen nu een goed beeld heeft kunnen krijgen van onze school en genoeg informatie heeft om een keuze te kunnen maken. Mochten er toch nog vragen zijn dan kun je deze mailen naar info@bonhoeffer.nl.

Open huis: verjaarsfeestje…

Zaterdag 29 januari 2022 was ons Open Huis. Vanwege coronamaatregelen hebben we deze dit jaar online georganiseerd. Klik op de button hieronder om naar de Open-Huis-pagina te gaan. Je kunt daar de live-stream van de presentatie over de brugklas terugkijken, virtueel door de school lopen in onze escaperoom en de filmpjes bekijken die onze docenten over hun vakken hebben gemaakt.

Mocht je naar aanleiding van onze informatieavond of ons Open Huis vragen hebben, mail ze dan naar info@bonhoeffer.nl of bel naar 0251-659119.

Naar ons Open Huis

Informatieavond voor ouders

Op dinsdagavond 25 januari was de online informatieavond voor ouders van groep 8. Deze informatieavond bestond uit een algemene live-stream met chatmogelijkheid. Daarna volgen twee keuzerondes met specifieke informatie over bijvoorbeeld Brugklas in de praktijk, het Technasium of leerlingzorg.

Inloopmiddagen en bezoek groep8

De basisscholen in de omgeving krijgen van ons een uitnodiging om langs te komen met groep 8 voor een rondleiding en een mini-les. De leerlingen kunnen zo een beetje zien hoe het er in onze school aan toe gaat tijdens een gewone lesdag.

Voor de leerlingen van wie de basisschool niet bij ons langs komt worden inloopmiddagen georganiseerd. Het programma van deze middag zal ook bestaan uit een rondleiding en een mini-lesje. Deze inloopmiddagen waren op 9 en 16 februari.