Open huis

We gaan ervanuit dat we onze open dag dit jaar, vanwege de coronamaatregelen, niet zo kunnen organiseren als in andere jaren. Omdat we het voor groep 8 leerlingen heel belangrijk vinden dat ze genoeg informatie hebben om hun keuze voor een school te kunnen maken, hebben we een alternatief programma bedacht.

Inlogmiddagen en online bezoek groep8

We hadden de basisscholen uit de omgeving uitgenodigd om met hun groepen 8 bij ons langs te komen voor een rondleiding, maar helaas kan dat niet doorgaan. Als alternatief hebben we nu de basisscholen uitgenodigd voor een online meeting met een docent van het Bonhoeffer en één van hun oud-leerlingen die nu bij ons in de brugklas zit.

Daarbij willen we alle groep 8 leerlingen uit de omgeving uitnodigen voor een online mini-lesje. Je kunt je hiervoor inschrijven via onderstaand formulier, waarbij je een voorkeursdatum kunt aangeven. Bij welke les je wordt ingedeeld is een verrassing.

Omdat ook de inloopmiddagen niet doorgaan, worden deze omgezet naar een inlogmiddag met een online mini-lesje. Als je je had ingeschreven voor een inloopmiddag, blijft je inschrijving staan op dezelfde datum en wordt je ingedeeld voor een online mini-lesje. Degenen die zich hadden ingeschreven voor de inloopmiddag van het gymnasium worden ingedeeld bij een mini-les van een docent klassieke taal en cultuur. Je wordt hierover ook per mail geïnformeerd.

Informatieavond voor ouders

De informatieavond voor ouders willen we laten doorgaan in de vorm van een online webinar. Dit staat gepland op dinsdagavond 9 februari. Geïnteresseerde ouders kunnen zich aanmelden via het formulier hier onderaan de pagina. Wij mailen u, zodra het bekend is, het programma van de avond en de link naar de webinar.

Open huis: verjaarsfeestje…

Zie je tijdens het open huis hoe een normale lesdag eruitziet? Nee, niet echt, maar je hebt wel de kans om overal eens een kijkje te nemen en veel vragen te stellen.

Helaas kunnen we dit niet live organiseren, maar we hebben ons best gedaan om toch een manier te vinden om je overal te kunnen laten kijken en om een indruk van onze school te krijgen. Vanaf 1 februari vind je hier een link naar een pagina met activiteiten. Je kunt je nu al inschrijven voor een online-miniles op 3, 10 of 17 februari of op onze open dag op 13 februari.

Meld je aan voor een mini-lesje

Schrijf je in voor een online mini-les van één van onze docenten op onze inlogmiddagen of de online open dag. Je kunt zelf de datum kiezen. Wij delen je in bij een les. Mocht een datum vol zijn, wordt deze niet meer weergegeven in de keuzelijst.

Op de inlogmiddagen worden mini-lesjes tussen 13.00 en 17.00 uur ingepland. Op de open dag zijn de mini-lesjes tussen 10.00 en 13.00 uur.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor de info-avond

Voor ouders organiseren we een online informatieavond op 9 februari 2021. Als u interesse heeft kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven. Zodra het programma bekend is mailen wij u deze. Net als de instructies voor de webinar en de link naar de webinar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.