Skip to main content

Open huis

Op deze pagina vind je alle informatie over ons Open Huis en andere momenten waarop je onze school kunt komen bekijken.

Open huis: verjaarsfeestje…

Er zijn gedurende het schooljaar altijd een aantal momenten voor groep 8 en hun ouders om onze school te bekijken of informatieavonden bij te wonen. Op dinsdag 8 november 2022 en op zaterdag 11 februari 2023 organiseren wij het Open Huis voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders. Daar maken we altijd echt een feestje van. Je kunt zelf bij alle vakken in de lokalen gaan kijken en eventueel een mini-lesje volgen of je laat je rondleiden door één van onze huidige brugklassers, die je alles graag willen laten zien en weten. Natuurlijk staan ook onze medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden.

Op zaterdag 11 februari 2023 is iedereen welkom tussen 10.00 en 13.00 uur. Inschrijven hiervoor is niet nodig.

Informatieavond voor ouders

Dit schooljaar organiseren we voor ouders van groep 8 een informatieavond op dinsdag 7 februari 2023. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. De avond start om 19.30 uur met een algemene presentatie en daarna volgen 3 keuzerondes waarin u informatie kunt krijgen over diverse onderwerpen zoals bijvoorbeeld de brugklas in de praktijk, dyslexie, gymnasium en technasium. Inschrijven voor deze avond is niet nodig.

U kunt zich inschrijven voor onze mailinglijst hieronder. Wij u dan een e-mail als er nieuws is over onze open dagen of de informatieavond.

Inloopmiddagen

Veel scholen bezoeken met hun groep 8 het Bonhoeffercollege om een indruk te krijgen van de school. Zij krijgen een rondleiding en een mini-les. Voor de groep-8-leerlingen die niet met hun basisschool bij ons langs zijn gekomen, organiseren wij twee middagen waarop deze leerlingen ook een rondleiding en mini-les krijgen. Dit zijn onze inloopmiddagen op woensdag 8 en 15 februari van 13.30 tot 15.00 uur. Inschrijven hiervoor kan via onderstaand formulier.

Wilt u op de hoogte blijven van onze open dagen en informatieavond? U kunt uw e-mailadres hieronder achterlaten. Wij sturen u dan een mail als er nieuws is over ons open huis of over de informatieavond voor ouders. Na de laatste open dag wordt de mailinglijst gewist.

Aanmelden mailinglijst

naam ouder
naam van uw kind
klas kind
vul hier het e-mailadres in waarop u informatie over onze open dagen wilt ontvangen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden inloopmiddag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.