Skip to main content

Open huis

Op deze pagina vind je alle informatie over ons Open Huis en andere momenten waarop je onze school kunt komen bekijken.

Open huis: verjaarsfeestje…

Er zijn gedurende het schooljaar altijd een aantal momenten voor groep 8 en hun ouders om onze school te bekijken of een informatieavond bij te wonen. In het schooljaar 2024-2025 organiseren we op zaterdag 1 februari 2025 van 10.00-13.00 uur het Open Huis voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders.

We maken van het Open Huis altijd echt een feestje. Je kunt zelf bij alle vakken in de lokalen gaan kijken en eventueel een mini-lesje volgen of je laat je rondleiden door één van onze huidige brugklassers, die je alles graag willen laten zien en weten. Natuurlijk staan ook onze medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden.

Informatieavond voor ouders

Op dinsdag 11 februari 2025 houden we een informatieavond voor ouders van groep 8.

Een informatieavond start gewoonlijk om 19.30 uur met een algemene presentatie en daarna volgen 3 keuzerondes waarin u informatie kunt krijgen over diverse onderwerpen zoals bijvoorbeeld de brugklas in de praktijk, dyslexie, gymnasium en technasium. Hier hoef je je niet voor in te schrijven; je kunt gewoon langskomen!

Inloopmiddagen

Veel scholen bezoeken met hun groep 8 het Bonhoeffercollege om een indruk te krijgen van de school. Zij krijgen een rondleiding en een mini-les. Voor de groep-8-leerlingen die niet met hun basisschool bij ons langs zijn gekomen, organiseren wij twee middagen waarop deze leerlingen ook een rondleiding en mini-les krijgen.