Open huis

Vorig schooljaar hebben we vanwege de coronamaatregelen onze open dag en informatieavond online moeten organiseren. We hopen dit schooljaar weer iedereen op school te kunnen ontvangen.

Open huis: verjaarsfeestje…

Zie je tijdens het open huis hoe een normale lesdag eruitziet? Nee, niet echt, maar je hebt wel de kans om overal eens een kijkje te nemen en veel vragen te stellen.

Op zaterdag 29 januari 2022 staat ons Open Huis gepland. Als het volgens de dan geldende coronamaatregelen mogelijk is, ontvangen we graag alle groep-8-leerlingen en hun ouders om sfeer te proeven in onze school en mini-lesjes te volgen.

Vorig jaar konden we het Open Huis helaas niet live organiseren, maar we hebben ons best gedaan om toch een manier te vinden om je overal te kunnen laten kijken en om een indruk van onze school te krijgen. Met behulp van een online escaperoom kon je een virtuele speurtocht door de school doen. Daarnaast konden groep-8-leerlingen online lesjes volgen van diverse vakken. De vakdocenten hebben ook informatiefilmpjes over hun vak gemaakt. Zowel de escaperoom als de informatiefilmpjes zijn nog te bekijken en geven alvast een mooie indruk van het Bonhoeffercollege.

Informatieavond voor ouders

Op dinsdagavond 25 januari staat de informatieavond voor ouders van groep 8 gepland. Zodra bekend is hoe we de avond gaan organiseren en hoe je je op kunt geven, vermelden wij dit op deze website.

Inlogmiddagen en online bezoek groep8

De basisscholen in de omgeving krijgen van ons een uitnodiging om langs te komen met groep 8 voor een rondleiding en een mini-les. De leerlingen kunnen zo een beetje zien hoe het er in onze school aan toe gaat tijdens een gewone lesdag.

Voor de leerlingen van wie de basisschool niet bij ons langs komt worden inloopmiddagen georganiseerd. Het programma van deze middag zal ook bestaan uit een rondleiding en een mini-lesje. In januari/februari zal hiervoor een aanmeldingsformulier op deze website geplaatst worden.