Open huis

Op zaterdag 1 februari 2020 ben je van harte welkom op onze open dag. We maken er weer een feestje van! Voor je ouders organiseren wij op 28 januari 2020 een informatieavond.

Open huis: verjaarsfeestje…

Het jaarlijkse open huis beschouwen we zelf als een soort verjaardagsfeest. We halen letterlijk alles uit de kast en heten niet alleen jou, maar ook je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom op zaterdag 1 februari tussen 10:00 uur en 13:00 uur!

Ga kijken en luisteren bij een repetitie van de theatergroep of de schoolband, programmeer een echte lego-robot, leer Frans of doe een proefje bij scheikunde. Bekijk het programma voor zaterdag 1 feb.

Voor je ouders is er op dinsdag 28 januari een informatieavond van 19:30 uur tot ongeveer 21:30 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 19:15 uur.

Rondleiding door brugklassers

Zie je tijdens het open huis hoe een normale lesdag eruitziet? Nee, niet echt, maar je hebt wel de kans om overal eens een kijkje te nemen en veel vragen te stellen. Je wordt rondgeleid door brugklasleerlingen. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat zij van de school vinden en hoe zij de overstap van de basisschool naar het Bonhoeffer ervaren hebben.

Bezoek met groep 8

Misschien bezoek je met groep 8 en je eigen meester of juf onze school in januari, februari of maart. Je krijgt dan een rondleiding op een gewone lesdag zodat je ziet hoe de school werkt. Ook volg je een miniles en kun je veel vragen stellen over hoe alles gaat.

Als jouw klas niet van plan is om onze school te bezoeken en jij wil dat wel graag, dan kun je een afspraak maken om een inloopmiddag te bezoeken. Om je aan te melden stuur je een mailtje naar Gerda Gons: g.gons@bonhoeffer.nl. Zet daarin je naam, je telefoonnummer, de naam van je basisschool en welke inloopmiddag je graag wilt bezoeken. De inloopmiddagen zijn dit jaar op woensdag 5 en 12 februari van 14.30 tot 16.00 uur. Tijdens deze middag krijg je een ‘kijkje in onze keuken’ en leer je alles over een middelbare school en natuurlijk het Bonhoeffercollege. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen. Tot ziens!