Skip to main content

Ga naar

De belangrijkste internetlocaties voor leerlingen, ouders en personeel.

Magister info

Magister is voor medewerkers, leerlingen en ouders en werkt op alle tablets en smartphones. Leerlingen krijgen hiermee toegang tot o.a. hun agenda, huiswerk, cijfers, digitaal lesmateriaal, ELO etc. Ouders kunnen hier o.a. schoolresultaten van hun kind vinden.

Office 365

Office 365 is een samenwerkingsplatform waarop medewerkers en leerlingen hun e-mail lezen, maar ook gezamenlijke documenten bewerken en (in de toekomst) huiswerk inleveren.

Bonhoeffer ICT

De ICT-kennisbank geeft medewerkers, leerlingen en ouders van het Bonhoeffercollege in Castricum nuttige informatie en antwoorden op de meest gestelde vragen over ICT, Magister en iPads.

Theater Bonhoeffer

Theater Bonhoeffer is, sinds 2008, een theatergroep op het Bonhoeffercollege te Castricum, die jongeren uit alle jaarlagen van het Bonhoeffercollege theaterles biedt en de kans geeft jaarlijks mee te spelen in zelfgeschreven muzikale theatervoorstellingen.

SVOK Intranet

Medewerkers van SVOK kunnen hier inloggen op Intranet.

SVOK Academie

Medewerkers kunnen online leren in de SVOK Academie.

Schoolloket

Het betalen van ouderbijdragen gebeurt via Schoolloket.

De Bieb op School

De Bieb op School is een zoekmachine speciaal voor bibliotheken. Ook kunnen leerlingen boeken van andere bibliotheken vinden en reserveren.