Skip to main content

Voor alle leerlingen, leraren, oud-leerlingen en zelfs ouders is een unieke Bonhoeffer trui ontworpen. De trui is eenvoudig online te bestellen en kost slechts € 19,50.

Omdat alle ramen en deuren zoveel mogelijk open staan voor maximale ventilatie is het zeer koud op school. Daarom hebben vier leerlingen uit Vwo 6  het initiatief genomen om deze trui te ontwerpen en te laten produceren. Met de hulp van een lokaal Castricumse onderneming, SoBAD is deze trui tegen een scherpe prijs te verkrijgen.

De hoodie is ontworpen door leerling Nella van Leeuwen. Op de trui een illustratie gemaakt door veelvuldig prijswinnend ontwerpster Anne Cappendijk, leerling van Vwo 6. De kleurrijke illustratie is speciaal voor deze gelegenheid door Anne gemaakt. Centraal in het ontwerp staat het portret van de naamgever Dietrich Bonhoeffer. Nadat het ontwerp van de hoodie is voltooid, is het daadwerkelijk tot stand komen van de trui geregeld door Varenka Koelemeij en Tilly Neve, uit Vwo 6.

Bestellen kan via deze link naar soBAD. Je krijgt via e-mail een bestelbevestiging. Hiermee kun je de hoodie ophalen op school of tegen extra verzendkosten thuisbezorgd krijgen. Als je ervoor kiest om de hoodie op school op te halen, kun je met je bestelbevestiging de trui ophalen. Het betalen van de bestelling doe je via de site van SoBAD en zal dus niet op school hoeven worden gedaan.