Skip to main content

De leukste kledingstukken waren afgelopen donderdag 12 januari te bemachtigen in kop B. Mooie broeken, gave shirts, verrassende jasjes, er was voor ieder wat wils. Een groot aantal leerlingen ging tevreden naar huis na bezoek aan de kledingruilbeurs.

Sinds dit jaar zijn de Klimaatstrijders actief, een groep leerlingen die zich inzet voor het klimaat en dit o.a. doet door duurzame acties te organiseren. Elke week komt de groep bijeen en al snel kwamen ze met het plan om een kledingbeurs te organiseren. Vóór de kerstvakantie konden leerlingen, maar ook docenten, hun kleding inbrengen en in ruil daarvoor ontvingen ze een bon waarmee ze op 12 januari ‘nieuwe’ kleding konden scoren. De kleding die over blijft wordt naar het Leger des Heils gebracht.

Er kan gesproken worden over een zeer geslaagde en goed georganiseerde actie, alle complimenten naar de duurzame leerlingen! Een ruilkassa, een pashokje, netjes gesorteerde stapels kleding, alles was aanwezig. De kledingruilbeurs wordt een terugkerend event, dat is nu al besloten.